Kontakt oss
+47 38 12 08 20

MICROBUILD

 

MicroBuild er utviklet av spesialister på dør, lås og beslag og har vært på markedet siden 1999. Programmet er bransjeledende innen dørmiljøet og brukes i dag av profesjonelle, fra tegning til ferdig bygg.


MicroBuild Engineering — Beskrivelser og prosjektering
Engineering er det markedsledende beskriver- og prosjekteringsprogrammet for dørmiljøet i Norge. Det brukes fra de mindre og enklere byggene til de store og komplekse blant annet av av arkitekter, byggherre, entreprenører og låsesmeder.

MicroBuild Progress — Produksjonen av et bygg
Med MicroBuild Progress digitaliseres prosessen fra produksjon til overtagelse av bygg. Det er et effektivt hjelpeverktøy for alle fagene på byggeplassen som er involvert i monteringen av dørmiljøet. Kommunikasjonen mellom fagene forenkles, fremdriften er koordinert og kontrollert, kvalitet sjekkes og kostnader reduseres.

MicroBuild Management — Drift og vedlikehold av dørmiljøet
MicroBuild Management er et effektivtonlineverktøy for intern og/eller ekstern drift og vedlikehold av et bygg. Med Management kan en enkelt sette opp og gjennomføre årlige eller periodiske kontroller samt drifte dørmiljøet kostnadseffektivt. Programmet er utviklet for eiere av bygg og leverandører av servicetjenester.


Mer om MicroBuild finner du her 


Microbuild